Bromfiets dief aangehouden door de politie

De 41-jarige A.C. die woonachtig is in de omgeving van de Ramdienweg, is op zaterdag 8 juni 2024 ter zake diefstal door de politie van het bureau Livorno op zijn woonadres aangehouden.

De benadeelde A.B. (25) deed op woensdag 5 juni 2024 aangifte van diefstal van zijn bromfiets door onbekenden. Volgens verklaring van de aangever had hij op dinsdag 4 juni 2024 zijn bromfiets in de garage achter zijn woning geplaatst. Toen hij de volgende ochtend met zijn bromfiets naar het werk wilde gaan, zag hij tot zijn verbazing dat het niet op de plek was waar hij het de dag ervoor had achter gelaten. Hij stelde een buurtonderzoek in, zonder het gewenste resultaat. De benadeelde vermoedt dat de daders de bromfiets hebben opgetild en vervolgens weggedragen. Bij een ingesteld onderzoek door de politie kwam de verdachte A.C. na uitgewerkte informatie in beeld. De verdachte werd opgespoord en op 8 juni 2024 in de kraag gevat.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte A.C. door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.