Broers raken tijdens het borrelen in gevecht

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft op zaterdag 29 juli 2023 de gebroeders R.M. en R.F. aangehouden na een vechtpartij bij een bar aan de DCJB Parabiersinghweg.


Na de melding van een vechtpartij op aangegeven locatie deden de wetsdienaren de plek aan voor onderzoek. Uit het onderzoek van de politie is gebleken dat de twee broers samen zaten te borrelen in de bar. Het tweetal kreeg op een bepaald moment een woordenwisseling om een geldbedrag dat R.F. zijn broer vroeg om te lenen. Tijdens de ruzie bracht R.F. zijn broer enkele klappen toe in zijn gezicht. R.M. werd boos, ging naar huis en keerde gewapend met een scherp voorwerp terug. Het gelukte R.F. zijn broer het scherp voorwerp afhandig te maken en geraakten de twee manspersonen in een worsteling, waarbij R.F. kans zag zijn broer aan zijn neus te bijten. R.M. heeft een verwonding opgelopen aan zijn neus en moest medisch worden behandeld. Hierna zijn de broers ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.


Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het tweetal door de politie heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.