Broers gaan elkaar te lijf tijdens woordenwisseling; broer ingesloten

De politie van het bureau Livorno heeft op woensdag 14 februari 2024 de 39-jarige verdachte A.O. ter zake ernstige mishandeling aangehouden.

Zijn 37-jarige jongere broer A.D. deed die dag aangifte tegen hem, op voormeld politiebureau. Naar zeggen van de aangever heeft zijn broer hem na een woordenwisseling ernstig mishandeld op zijn woonadres in het ressort Livorno.

Uit het voorlopig onderzoek van de politie is gebleken dat A.D. samen met zijn broers A.O. en A.B. op één erf wonen en dat de aangever voor enkele weken in het binnenland vertoefde. Nadat hij bij zijn woning arriveerde, wilde hij de ruzie tussen hem en zijn jongere broer A.B uitpraten, maar geraakten daarbij weer in een woordenwisseling, waarbij zijn jongere broer hem een verrader noemde. Zijn oudere broer A.O. die het gebeuren had gevolgd, kwam ertussen om de ruzie te beslechten. Terwijl A.B. wegliep confronteerde de aangever hem met het geval en gaf A.B. daarbij te kennen dat hij eveneens een verrader is en daardoor met niemand van de familie meer wilde bemoeien en dat hij voor zichzelf bepaald. Deze uitspraken vielen niet in goede aarde bij A.O., waardoor hij zijn jongere broer enkele vuistslagen toebracht op zijn borst, waardoor A.D. op de grond viel. De twee vechtende broers werden door een andere familielid uit elkaar gehaald waarna het slachtoffer aangifte deed tegen zijn broer. A.D. klaagde van pijn over zijn gehele lichaam en heeft door de val een gekneusde vinger opgelopen en werd voor medische behandeling verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De broer werd door de politie aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Hangende het onderzoek is de verdachte A.O. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.