Broers aangehouden en opgesloten voor openlijke geweldpleging

De 41-jarige Romano, S. en Astrando, S. ( 23 ) zijn op donderdagavond 10 oktober door de politie van bureau Nieuwe Haven aangehouden.
De wetsdienaren kregen van het Command Center de melding dat een man aan de Hofstraat bij een taxibedrijf werd mishandeld. Aldaar aangekomen voor onderzoek troffen de politieambtenaren de 30-jarige Diego, H. aan, die verklaarde dat hij door zijn collega’s Romano en Astrando was mishandeld en dat zij zijn tas en slipper vernield hadden.
Uit het voorlopige politioneel onderzoek is komen vast te staan dat er een woordenwisseling ontstond tussen Romano en Diego. De jongere broer van Romano genaamd Astrando raakte op een gegeven moment ook betrokken bij die woordenwisseling. Op een gegeven moment mondde de woordenwisseling uit op een gevecht, waarbij beide broers het slachtoffer te lijf gingen. Zij brachten Diego ettelijke vuist slagen toe waardoor hij gewond raakte in het gelaat.
Romano en Astrando werden door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is dit tweetal hangende het onderzoek in verzekering gesteld ter zake openlijke geweldpleging.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.