Broer voor vernieling en bedreiging aangehouden

Aniel K. (31) is op dinsdag 13 juli na te zijn ontboden, door de politie van het bureau Livorno aangehouden.
Een zus van de verdachte deed op vrijdag 9 juli aangifte van vernieling en bedreiging tegen haar broer Aniel. Volgens verklaring van de aangeefster heeft haar broer in beschonken toestand vernielingen aangebracht aan de badkamer en het toilet van het ouderlijk huis. Ook dreigde hij de woning waarin de zus verblijft in brand te zullen steken.
De wetsdienaren die het adres in het politieressort aandeden bemiddelden in deze zaak en konden verdere escalatie voorkomen. Deze bemiddeling wierp geen vruchten af, want de politie werd op maandag 12 juli wederom ingeschakeld door de zus. Bij aankomst op het adres bleek Aniel dronken te zijn en vernielingen te hebben aangericht aan de septic tank en afvoerbuizen van het toilet.
Aniel werd door de politie ontboden en toen hij zich op 13 juli aanmeldde op het politiebureau werd hij aangehouden. Na te zijn voorgeleid is de broer na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.