Broer ingesloten door ruzie over water uit lekkende wasmachine

De politie van het bureau Latour deed na een melding van het Command Center dat twee vechtende broers elkaar verwondingen toebrachten het woonadres aan. Daar aangekomen werden de gebroeders E.D. (32) en N.D. (29) uit elkaar gehaald en afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende hulp voor het verkrijgen van medische hulp. Na medisch te zijn behandeld, werden zij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Onderzoek wees uit dat E.D. bezig was kleren te wassen. Daarbij kwam er water uit de wasmachine dat doorstroomde naar de kamer van N.D. De jongere broer merkte dat op en sprak zijn broer E.D. hierover aan. Dit viel vermoedelijk niet in goede aarde bij E.D., waardoor er een heftige woordenwisseling ontstond tussen hen. Op een bepaald moment pakte E.D. een eind hout en toen zijn jongere broer N.D. dat opmerkte, haalde hij vermoedelijk ter verdediging een scherp voorwerp

tevoorschijn. Om erger te voorkomen sprong de E.D. op zijn jongere broer. Door deze handeling ontstond er een worsteling tussen de twee heren en liepen beiden door het scherp voorwerp verwondingen op.

Gelet op het feit dat E.D. een bekende van de politie alsook van de nabije omgeving is, werd hij na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, terwijl zijn jongere broer N.D. na verhoor is heengezonden. Het scherp voorwerp is door de politie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.