Broer achter slot en grendel geplaatst voor overtreding beschermingsbevel

De politie van het bureau Latour kreeg in de eerste week van de maand mei een melding dat een man tekeerging aan de van Kallenweg. Daar aangekomen bleek het te gaan om een broer en zus kwestie. Volgens verklaring van de zus is het al jaren dat zij geteisterd wordt door bedreigende uitlatingen van haar broer Vincent B. (56).

Door dit gedrag van Vincent werd door de rechter een beschermingsbevel aan hem uitgereikt. Ondanks het beschermingsbevel bleef Vincent tot vervelens toe de zus haar leven zuur maken. De verdachte overtrad het beschermingsbevel in de eerste week van mei weer door het woonadres van de zus aan te doen. Daarbij bedreigde hij haar met de dood en hield de zus voor dat hij haar de woning in brand zou steken.

De broer werd opgespoord en dezelfde dag aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte voor overtreding van het beschermingsbevel achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.