Braziliaanse man vermoedelijk om het leven gebracht door straatrovers.

Een Braziliaanse man, van wie de juiste persoonsgegevens nog ontbrekend is bij de politie, heeft in de vroege ochtend van zondag 15 augustus het leven gelaten in de Faizelweg. Dit slachtoffer was samen met een vriend toen zij hoogstwaarschijnlijk beroofd zijn geworden door vijf mannen en een vrouw.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer met zijn Braziliaanse vriend over de Wilhelminastraat liepen toen een auto naast ze stopte en de chauffeur “Taxi” naar ze toeschreeuwde. Behalve de chauffeur zaten nog een vrouw een man in het voertuig. De Brazilianen stapten in en vroegen om afgezet te worden op een locatie in de Prinsessenstraat. De autobestuurder reed in eerste instantie in de richting van de Prinsessenstraat om plotseling van koers te veranderen. Aan de Brazilianen werd duidelijk gemaakt dat men de politie wilde ontwijken.

Uiteindelijk stopte de chauffeur in en slecht verlichte weg waarin drie andere mannen aanwezig waren. De Brazilianen werden vervolgens door de mannen aangevallen. De mannen waren gewapend met scherpe voorwerpen. De Brazilianen vluchtten in verschillende richtingen weg achterna gezeten door hun aanvallers.
De ene Braziliaan zocht en vond hulp bij mensen in de Hockeystraat. Die schakelden de politie van Latour in. Het ontzielde lichaam van de andere Braziliaanse man werd kort daarna aangetroffen in de Faizelweg. Het lijk vertoonde kapverwondingen.
In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam in beslag genomen door de politie. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.