Braziliaan aangehouden in het Lawa gebied ter zake moord

De 32-jarige verdachte J.A. van Braziliaanse afkomst is op vrijdag 31 mei 2024 door de politie van Lawa aangehouden ter zake moord, doodslag, zware mishandeling en overtreding van de Vreemdelingenwet.


J.A. wordt ervan verdacht de 25-jarige Braziliaan G.B. om het leven te hebben gebracht middels het afvuren van schoten uit een vuurwapen. De politie kreeg de melding van het schietincident en ging ter plaatse voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de verdachte in de directe omgeving aan en sloegen hem in de boeien. In zijn slaapkamer troffen de politieambtenaren een vuistvuurwapen met 18 scherpe 9mm patronen en 3 patroonhouders aan. Het motief van het schietincident is vooralsnog onbekend. Zowel de verdachte als de voormelde goederen werden hangende het onderzoek overgedragen aan de Recherche van Regio Oost.


Het ontzielde lichaam van G.B. werd vervolgens door een begrafenisondernemer afgevoerd naar het mortuarium te Paramaribo.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.