Brandstichter Murea aangehouden

De 40-jarige Murea P. is op donderdag 10 augustus aangehouden door de politie van het ressort Kwatta voor brandstichting.
De politie van Kwatta kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van de brand aan de Tayerbladstraat. De ingeschakelde Brandweer heeft kunnen voorkomen dat omliggende panden ook afbrandden. De houten woning is geheel afgebrand.
De bewoner was ten tijde van de brand afwezig. De verdachte Murea is enkele uren na de woningbrand aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
Zij verklaarde een liefdes relatie te hebben gehad met de bewoner, ene Rasta. Na de beëindiging van de relatie werd zij vaker gevraagd of zij nog op het adres woonachtig is. Aangezien zij dat beu was, heeft zij besloten de woning in brand te steken.
Onderzoek wees uit dat Murea onder behandeling staat van een psychiater. De politie van Kwatta onderzoekt deze zaak verder.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.