Brandstichter achter slot en grendel gezet

De 32-jarige Melvin , K. is op woensdagmorgen 25 september door de politie van Latour aangehouden en opgesloten ter zake brandstichting.

De wetsdienaren koersten na de melding van het Command Center naar het woonadres van Melvin in de Kweeklustweg. Hij woont samen met zijn vader op dat adres. De vader van Melvin is de eigenaar van het huis. De vader verklaarde aan de politie dat hij een woordenwisseling kreeg met Melvin die toen de uitlating deed dat hij het huis in brand zou steken.

Niet lang na de woordenwisseling zag de vader vuur in de woonkamer van het huis. Hij riep en kreeg hulp van de buren die ook de brandweer inschakelden. De brandweer was snel ter plaatse en doofde het vuur. Een bankstel is deels afgebrand.

Melvin is aangehouden op verdenking van brandstichting en bij zijn voorgeleiding op het politie bureau heeft hij toegegeven dat hij brand gesticht heeft in de woonkamer van het huis omdat hij boos was. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.