Bracelet dief na drie maanden in de boeien geslagen

De 24-jarige Melvin P. is op maandag 5 juni door de politie van Latour in de boeien geslagen.

Melvin beroofde in de maand maart van dit jaar een jonge dame van haar gouden bracelet. De benadeelde liep over de Toekomstweg. Op een bepaald moment is zij aangevallen door de straatrover die wegrukte. De benadeelde deed aangifte bij de politie van Latour.

Bij aankomst thuis vertelde zij het gebeurde aan een neef, die bekend is met het straatleven. Deze neef kwam recentelijk in contact met Melvin en tijdens een gesprek gaf de straatrover te kennen een jonge dame aan de Toekomstweg te hebben beroofd van haar gouden bracelet. De neef hield zich onnozel en stelde de politie hiervan in kennis. De in beeld gebrachte Melvin is op 5 juni door de politie van Latour in het ressort gesignaleerd en aangehouden.

Bij de voorgeleiding heeft hij ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.