Boze tiener brengt oudere broer steekverwondingen toe

De 16-jarige S.K. is in de avond van maandag 6 januari aangehouden door de politie van het bureau Flora. Hij wordt onder andere verdacht van zware mishandeling.

De wetsdienaren deden een woonadres in de Ormosiastraat  aan na de melding van een steekpartij. Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat S.K. drugsgebruiker is. Op die bewuste maandagavond  wilde S.K. met de auto van zijn oudere broer weg rijden wat hem niet gelukt is omdat zijn broer dat wist te voorkomen. S.K. werd boos en bedreigde zijn broer dat hij hem zou dood steken.

Op een bepaald moment bewapende S.K. zich met een scherp voorwerp en viel zijn oudere broer daarmee aan die op een bed lag. S.K. bracht zijn broer twee steekverwondingen toe namelijk in zijn bovenlichaam en in zijn boven been.  De broer wist te voorkomen dat hij nog meer steekverwondingen opliep door een kussen te gebruiken om de  aanvallen van S.K. af te weren.

Het slachtoffer werd per eigen gelegenheid overgebracht naar het ziekenhuis om medische hulp te krijgen. Na behandeling mocht hij weer naar huis.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S.K. door de politie in verzekering gesteld en opgesloten in het Jeugdcellenhuis. De afdeling Jeugdzaken is belast met het verder onderzoek van deze zaak.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.