“Boyke” mishandelt nichtje en schoonzus; verdachte aangehouden

De politie van het bureau Latour heeft de verdachte A.N. (59) alias “Boyke” na een aantal keren te hebben ontboden, op woensdag 18 juli 2023 nadat hij zich uiteindelijk op voornoemde politiebureau heeft aanmelde, gelijk aangehouden.

De twee aangeefsters, A.S. (23) en haar moeder A.G. (52) hebben in de maand juni 2023 aangifte tegen deze verdachte gedaan bij de politie ter zake mishandeling en vernieling. Uit het voorlopig onderzoek van de wetsdienaren is naar voren gekomen dat A.G. haar voertuig op de berm voor haar woning had geparkeerd. Op een gegeven ogenblik reed A.N. voorbij en stopte voor de inrit van de woning van zijn schoonzus. Hij ging behoorlijk tekeer, pakte zijn mobiele telefoon en belde zijn broer op die op dat moment niet thuis was. Zijn nichtje A.S. en haar moeder wenden zich tot de verdachte, waarbij het nichtje haar oom vroeg waarom hij haar moeder uitschold. Dit viel niet in goede aarde bij de man en duwde zijn nichtje weg. De moeder die er tussen kwam werd flink aan haar haren getrokken en in elkaar geslagen en getrapt. A.S. probeerde de twee uit elkaar te halen, maar werd daarbij door haar oom in haar gezicht geklapt. Een neefje kwam er tussen en kon erger voorkomen. Na de daad verliet A.N. de plek. Beide vrouwen hielden schaafwonden aan hun lichaam over en zijn medisch behandeld in het Academisch Ziekenhuis.

De verdachte is voorgeleid en na overlg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.