Bovenverdieping bouwmaterialenzaak afgebrand

Bij een brand in de ochtend van vrijdag 3 november 2023 omstreeks 00.42 uur v.m. is de bovenverdieping van een bouwmaterialenzaak aan de Soekramsingstraat in het district Nickerie is voor een groot deel afgebrand.

De politie van het bureau Nieuw Nickerie deed na de brandmelding de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst van de wetsdienaren stond de bovenverdieping in lichterlaaie. De brandweer was reeds ter plekke bezig met bluswerkzaamheden.

De eigenaar W.S. verklaarde aan de politie dat hij in diepe rust was toen hij plotseling een harde knal hoorde. Hij maakte zijn kamerdeur open en nam een grote rookontwikkeling waar en rende vervolgens samen met zijn gezin uit het gebouw. De brand is door een elektrische storing in de vliering van de bovenverdieping ontstaan. 

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Het pand dat was aangesloten op het elektriciteitsnet is tegen brand verzekerd. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.