Borrelpartij eindigt met 1 dode en 1 gewonde

De politie van Brokopondo kreeg op zondag 13 december melding van een steekpartij met twee gewonden in het goudveld “Grankreek”. 

Gelet op de afstand van het gebeuren werden de slachtoffers door omstanders overgebracht naar de Afobakka stuwdam. Uit het voorlopige onderzoek en bekomen informatie is gebleken de mannen tijdens het borrelen een woordenwisseling kregen. Het slachtoffer is middels een scherp voorwerp  verwond door een ander landgenoot. De verdachte die bekend is als “BOBBY” vluchtte na zijn snode daad het bos in.

De gewonden zijn overgebracht naar Paramaribo voor medische behandeling. Onderweg naar Paramaribo, is één van de slachtoffers die bekend is als “Louis “ komen te overlijden. Zijn overige personalia is niet bekend.

Het andere slachtoffer Jose, Leonidas Ribeiromeer bekend als “Fernando” is afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter verpleging opgenomen  en verkeert buiten levensgevaar.

Het ontzielde lichaam van Louis was voor sectie in beslag genomen. Uit het sectierapport is komen vast te staan dat het slachtoffer ten gevolge van perforatie in de linker long veel bloed heeft verloren en in schock  is geraakt.

De afdeling Kapitale Delicten is belast met deze zaak.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.