Borrelpartij eindigt in bedreiging

De politie van het ressort Latour kreeg via de Centrale Meldkamer van de politie melding van schoten gelost aan de Toekomstweg. Ter plaatse werd de 39-jarige Mohamed G. aangetroffen en aangehouden.

Omstanders verklaarden aan de politie dat Mohamed met andere vrienden voor een winkel aan het borrelen waren. Op een bepaald moment waren de heren in beschonken toestand en besloten zij de plek te verlaten. Het latere slachtoffer Marchiano die ook deel uitmaakte van de groep, maakte een opmerking naar één van de  andere vrienden. Mohamed voelde zich aangesproken en begon Marchiano uit te schelden. Er ontstond een scheldkanonnade tussen de twee vrienden.
Mohamed bedreigde Marchiano met de dood. Hij liep naar zijn auto, pakte een jachtgeweer en liep terug naar Marchiano. Hij richtte het wapen op Marchiano en loste een schot. Omstanders konden voorkomen dat Marchiano en andere bezoekers van de winkel werden geraakt door de hand van Mohamed omhoog te slaan. Het wapen werd hem afhandig gemaakt en werd de politie ingeschakeld. Marchiano die altijd een last vormt voor derden als hij onder invloed van alcohol is, werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het wapen dat hij illegaal in zijn bezit had, is in beslag genomen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Mohamed in verzekering gesteld.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.