Boot hersteller aangehouden voor verduistering van drie boten

S.R. (61) is op dinsdag 23 februari door de politie van Recherche Oost aangehouden. Deze man wordt ervan verdacht drie boten van de drie aangevers S.D., D.J. en B.D. te hebben verduisterd.
Volgens verklaring van de aangevers brachten zij op verschillenden tijdstippen in de maand december 2020 hun boten ter reparatie voor S.R. Toen zij hun vaartuigen niet terugkregen, stapten zij naar de politie voor het doen van afgifte.
De verdachte S.R. wist al die tijd uit handen van de politie te blijven, totdat hij op 23 februari werd aangehouden. Bij de voorgeleiding ontkende hij het feit te hebben gepleegd en legde tegenstrijdige verklaringen af.
Volgens zeggen van de verdachte heeft hij de boot van S.D. wel gerepareerd, maar dat die klant nooit is geweest om het vaartuig op te halen. Hij liet de boot dan achter in de kreek die langs zijn woning loopt, maar dat deze op een gegeven moment was verdwenen. Verder gaf hij aan dat hij van D.J. slechts materialen heeft ontvangen, maar nooit een boot.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S.R. in verzekering gesteld. De boten zijn nog niet terecht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.