Boot gestolen op achtererf; geen aanhoudingen verricht

De 64-jarige M.H. deed op woensdag 13 september 2023 aangifte op het politiebureau leiding 9a ter zake diefstal van zijn boot, op zijn woonadres aan de Commissaris Weythingweg in het ressort leiding.

In de vroege ochtend van dinsdag 12 – op 13 september 2023 is zijn groen gelakte aluminium boot gestolen op zijn achtererf .De boot was aangemeerd bij de steiger in het kanaal dat achter langs het perceel loopt. Toen de benadeelde de plek aandeed zag hij dat zijn vaartuig er niet meer was. Hij deed aangifte op het politiebureau waarna de wetsdienaren de plek aandeden voor onderzoek. De politie trof geen opvallende sporen aan. Het onderzoek duurt voort in deze zaak.

De politie doet een dringend beroep op de samenleving om bij het zien van de boot contact te maken met het politiebureau leiding 9a op de telefoonnummers 0338010/0338182 of via het Command Center op het nummer 115.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.