Bomfietser overleden na aanrijding

De 28-jarige bromfietser Kevin Williams is na een aanrijding met een vrachtwagen op vrijdag 7 mei op de hoek van de Anamoe- en de Mozartstraat overleden.

De politie van het bureau Geyersvlijt kreeg van het Command Center de melding van een aanrijding tussen beide voertuigen op voornoemde locatie. Bij aankomst van de politie en de ambulance vertoonde de bromfietser geen levensteken meer.

Volgens het voorlopige politie onderzoek reden beide bestuurders in dezelfde rijrichting over de Anamoestraat. De bromfietser reed daarbij achter de vrachtwagen. Op de kruising van de Anamoe- en de Mozartstraat sloeg de vrachtwagenbestuurder rechtsaf de Mozartstraat in, terwijl de bromfietser de vrachtwagen op dat moment vermoedelijk inhaalde. Er ontstond toen een aanrijding tussen de bromfietser en de vrachtwagenbestuurder waarbij de bromfietser Kevin met zijn bromfiets op de rijbaan kwam te vallen en onder de vrachtwagen terecht kwam. Het gevolg was dat Kevin ter plaatse het leven liet. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

De 35-jarige truckbestuurder is in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs. Hangende het onderzoek is zijn rijbewijs ingevorderd door de politie. Het ontzielde lichaam van Kevin is in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen door de politie.

Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de afdeling Verkeersunit van Paramaribo.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.