‘Bolo’ aangehouden in zaak zee piraterij; vriendin hindert de politie zodat ‘Bolo’ kon vluchten

Een gezamenlijke politie-eenheid bestaande uit de afdeling Kapitale Delicten en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) heeft op zaterdag 2 juni de 30-jarige Ganesh B. alias “Bolo” na gedegen voorbereiding aangehouden.
Deze verdachte is op een adres in het ressort Lelydorp waar hij zich geruime tijd schuilhield aangehouden. Bij de aanhouding trachtte zijn vriendin de politie te hinderen in hun optreden. ‘Bolo’ koos bij het zien van de politie het hazenpad. De wetsdienaren waren genoodzaakt waarschuwingsschoten te lossen om hem tot andere gedachten te brengen. Hij rende in de richting van een kippenhok en kon zijn vluchtweg niet verder voortzetten. ‘Bolo’ werd omsingeld en is door deze eenheid aangehouden.
Samen met zijn vriendin is hij overgebracht naar de afdeling Kapitale Delicten. Bij de voorgeleiding ontkende ‘Bolo’ betrokken te zijn in de zee piraterij zaak. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.
Zijn vriendin is na verhoor heengezonden.
Het onderzoeksteam zet het onderzoek in deze zaak voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.