Boetes bij verkeers- en snelheidscontrole

De verkeersunit van het bureau Nickerie heeft in de week van maandag 27 tot en met zondag 2 februari 42 snelheids- en verkeerscontrole uitgevoerd op verschillende locaties binnen het district Nickerie. Tijdens deze controles zijn vier rijbewijzen van hardrijders die de maximum snelheid hadden overschreden ingevorderd. Tachtig (80) autobestuurders zijn bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid.

Een bestuurder is op de bon gezet voor het rijden van een voertuig zonder de voorgeschreven categorie rijbewijs daarvan te beschikken. Bromfietsers die hebben deelgenomen aan het verkeer zonder een (deugdelijke) valhelm zijn ook bekeurd. In totaal zijn zeven autobestuurders staande gehouden voor het niet verzekeren van hun voertuigen en 18 voor het feit dat zij hun voertuigen niet ter herkeuring hadden aangeboden.

De politie doet een beroep op verkeersdeelnemers om alle documenten van hun voertuigen te controleren, alvorens zich te begeven op de openbare wegen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.