‘Boeroe’ aangehouden voor diefstal van gereedschappen

De politie van het ressort Munder heeft op maandag 2 september de 51-jarige oud bekende van de politie Cliff van J. Alias ‘Boeroe’ aangehouden voor diefstal uit een voertuig.

Een man begaf zich in zijn voertuig naar een bouwmaterialen zaak aan de Kwattaweg om wat spullen te kopen. Na de aankoop van de goederen stapte de man wederom in zijn voertuig en ging naar zijn plaats van bestemming. Nadat hij zijn eindbestemming bereikt had kwam de man tot de ontdekking dat zijn gereedschappen, waaronder boormachines, uit zijn voertuig weggenomen waren.

De benadeelde kreeg sterk het vermoeden dat zijn gereedschappen uit zijn auto gestolen waren toen die voor de bouwmaterialen winkel geparkeerd stond. Hij ging terug naar de winkelzaal, die van beveiligingscamera’s voor zien is, om zijn verhaal te doen. De opgenomen camerabeelden werden bekeken en daarop was duidelijk te zien hoe een man de gereedschappen uit de auto weg nam.

De benadeelde deed aangifte bij de politie die gelijk van start ging met een strafrechtelijk onderzoek. Bij het bekijken van de camera beelden werd de dief door politieambtenaren herkend als te zijn de oud bekende Cliff van J. alias Boeroe. Hij werd opgespoord en aangehouden. Daartoe gevraagd ontkende Cliff de dief te zijn. Toen werd hij geconfronteerd met de camera beelden. Na de confrontatie verklaarde Cliff gebruik te maken van zijn zwijgrecht. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie van bureau Munder in verzekering gesteld. De gereedschappen zijn vooralsnog niet terecht.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.