Bloeddorstige verdachte aangehouden

De politie van Latour heeft in samenwerking met het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo de bloeddorstige Johannes F. alias “Bierie” aangehouden.

“Bierie” heeft op donderdag 18 februari tijdens een familiekwestie op een adres in het ressort enkele familieleden zwaar mishandeld. De man mishandelde een nicht die verwondingen en een fractuur aan haar rechterarm opliep. Een andere nicht die zich uit vrees onder een bed schuilhield, werd door “Bierie” van onder het bed getrokken en mishandeld.  

Een neef schoot  de dames te hulp. Ook hij werd behoorlijk in elkaar geslagen en middels een scherp voorwerp steekverwondingen toegebracht aan zijn kaak. 

Door de verwondingen die de slachtoffers opliepen viel er bloed in de woning. “Bierie” dronk het bloed dat uit de verwondingen van de slachtoffers afdroop op en likte dat wat op de vloer viel. Na deze handeling belde de geweldenaar de politie om hem op te halen.

Bij aankomst op de plek werd de verdachte niet aangetroffen. Hij werd opgespoord, maar zonder het gewenste resultaat.

De geweldenaar werd in de ochtenduren van woensdag 24 februari op zijn werkplek opgespoord en aangehouden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de bloeddorstige man voor poging moord, poging doodslag, zware mishandeling en mishandeling  achter slot en grendel geplaatst.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.