“Bin Laden” verklaart betrokken te zijn bij beroving toerist

De politie van Albina heeft na verkregen informatie de verdachte Dino Nefelia alias “Bin Laden” op zaterdag 8 september aangehouden.

Bin Laden die op de most wanted lijst van de politie staat, is aan de Emmastraat te Albina gesignaleerd. De wetsdienaren speelden na de melding hierop in. “Bin Laden” is positief herkend door de politie. Hij is aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Bij de voorgeleiding heeft de verdachte bekend in de maand juli in het uitgaanscentrum, met een kompaan, een buitenlander van Franse origine van zijn tas met geld te hebben beroofd.

Met scherpe voorwerpen bracht dit duo het slachtoffer dat zijn tas stevig vastgreep steekverwondingen toe. Hierdoor verslapte de man zijn greep op de tas, waardoor de verdachten deze konden wegnemen.

Een alerte autobestuurder die dit alles zag gebeuren, reed in op de overvallers. De ene met de tas kwam op het wegdek te vallen. Hij stond op en vluchtte met achterlating van de tas.

Zijn  kompaan Ansoeis eerder aangehouden en in verzekering gesteld. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Bin Laden eveneens achter slot en grendel geplaatst.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.