Bikers krijgen fietsen voor grotere mobiliteit van de Verenigde Staten van Amerika

In het kader van het project “Versterking Bikers Units Paramaribo en Nieuw-Nickerie” zijn er op vrijdag 19 augustus 50 fietsen met bijbehorende attributen geschonken aan het Korps Politie Suriname (KPS). De overdracht vond plaats op het hoofdkwartier van het KPS aan de Duisburglaan.

De ambassadeur  van de Verenigde Staten (VSA) van Amerika, Z.E. Edwin Nolan heeft in zijn speech aangegeven dat dit project volledig wordt ondersteund door de VSA. Het doel van dit project is om de misdaad effectiever aan te pakken en de burgerveiligheid te bevorderen. De directeur van Justitie en Politie, dhr. Humphrey Tjin Liep Shie die de Minister van Justitie en Politie vertegenwoordigde, bedankte de ambassadeur voor deze schenking aan het KPS. 

De directeur van Justitie heeft de fietsen en attributen symbolisch in ontvangst genomen van de ambassadeur en overgedragen aan de korpschef, de hoofdcommissaris van politie Agnes Daniël.

De schenking is voortgevloeid uit de samenwerkingsovereenkomst tussen Suriname en de Verenigde Staten van Amerika.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.