Bikers houden zijspiegel dief aan

Leden van de Bikers Unit van regio Paramaribo hebben in de middag van vrijdag 06 september de 38-jarige Clyde, P. in de binnenstad aangehouden.

De politie van de Bikers Unit kregen de melding van het Command Center, dat een man van het gemengd ras een zijspiegel van een voertuig had gedemonteerd en die vervolgens had weggenomen.

De eigenaresse hoorde de alarm van haar voertuig afgaan waarna zij tot de ontdekking kwam, dat Clyde een van de zijspiegels van haar auto los gemaakt had en op het punt stond daarmee weg te gaan. De benadeelde probeerde Clyde nog te beletten weg te gaan met de zijspiegel maar dat lukte niet omdat hij hard weg rende.

De omgeving, waar de diefstal gepleegd was, werd door bikers afgekamd en het gelukte hun om Clyde in de kraag te vatten. De zijspiegel is gevonden en Clyde is ter voorgeleiding overgebracht naar het politie bureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.