Bikers houden zaktelefoon dief aan.

Leden van de Biker Unit van de politie van regio Paramaribo hebben op maandag 30 juli de 16-jarige R.K aangehouden in de binnenstad. De jongeman wordt ervan verdacht op vrijdag 6 juli een mobiele telefoon van een jeugdige te hebben weggerukt uit diens hand. Dit geval van diefstal doormiddel van geweldpleging vond plaats aan de Keizerstraat.
De benadeelde deed na de beroving aangifte bij de politie van regio Paramaribo. Op vrijdag 6 juli zag de benadeelde R.K in de Domineestraat en schakelde de Bikers in. R.K. werd staande gehouden. Daarnaar gevraagd verklaarde hij, dat een vriend van hem die diefstal heeft gepleegd. De benadeelde blijft erbij dat R.K. de zaktelefoon dief is. Bij onderzoek in de schoudertas van R.K. trof de politie een windbuks in de vorm van een vuist vuurwapen aan.
R.K. is vervolgens overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken voor het verrichten van een nader onderzoek. In het belang van dat onderzoek is R.K. in verzekering gesteld. De gestolen zaktelefoon is nog niet achterhaald.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.