Bikers houden dieven met jardin stoelen aan

Wetsdienaren van de Bikers unit van het Korps Politie Suriname hebben op woensdag 7 december twee bekende dieven aangehouden met in hun bezit enkele jardin stoelen
Een alerte burger die de twee mannen met de stoelen zag, alarmeerde de buikers. Hij gaf door dat de twee mannen uit de richting van het Andre Kamperveenstadion richting het stadscentrum liepen met de jardin stoelen op hun schouders.
De Bikers gingen op onderzoek uit. Op de hoek Jodenbree- en de Domineestraat zijn de 41-jarige Denny, P. en Rodrikas R. (34) met de stoelen in hun bezit staande gehouden. Zij konden niet verklaren van waar zij die stoelen hadden. De verdachten zijn met de in beslag genomen stoelen overgedragen aan de politie van regio Paramaribo voor de verdere afhandeling.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzekering gesteld.
Onderzoek moet nog uitwijzen vanwaar zij de stoelen hebben weggenomen. Een van de dieven is vaker ingesloten voor het wegnemen van koper.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.