BID team houdt moeder en twee zonen op luchthaven aan

Het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-Team) heeft in de tweede week van november de 64-jarige moeder Radjkumarie B. en haar twee zonen, Radjoe L. (39) en Radjesh L. (37) op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven aangehouden. Dit gezin wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan overtreding van de wet Verdovende Middelen.

Tijdens controle door het BID-Team werd er ongeveer zes kilogram cocaïne in de koffers van de moeder en haar twee zonen aangetroffen en in beslag genomen. Het drietal stond op vertrek naar Trinidad met als eind bestemming Barbados.

Volgens verklaring van de verdachten heeft een man de tickets en alle andere reiskosten betaald, aangezien zij hun eind bestemming moesten bereiken om te werken. De moeder en haar zonen zijn samen met het verderfelijke spul overgedragen aan de Narcotica Brigade. Na overleg met het Openbaar Ministerie is het drietal in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.