Bezoekster mishandeld na verdwijning portemonnee

De recherche van Paramaribo heeft op zaterdag 9 januari Julian, H. aangehouden ter zake mishandeling. De man verklaarde aan de politie dat hij ene Sila tegenkwam aan de Waterkant. De vrouw gaf hem te kennen wat te willen eten. Hij bracht haar naar zijn woning die in de directe omgeving is.

Op een bepaald moment begaf de dame zich naar het toilet. Hierna kon Julian zijn portemonnee niet vinden en beschuldigde hij Sila zijn portemonnee te hebben gestolen. Toen die dame hem zei dat ze die portemonnee niet had gezien, werd Julian boos en bracht haar vuistslagen toe in haar gezicht.

De man nam twee messen om de vrouw te verwonden, maar het lukte Sila naar buiten te rennen. De vrouw zag op dat moment twee surveillerende agenten en hield ze het gebeurde voor.  Julian werd aangehouden.

Hangende het onderzoek werd hij overgedragen aan de recherche van Paramaribo. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de man achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.