Bezoekster beroofd en betast; één verdachte aangehouden

De politie van Santo Boma heeft een zekere Sunil N. op zondag 23 oktober aangehouden voor beroving en feitelijke aanranding.

Via de Centrale Meldkamer kreeg de politie van Santo Boma de melding van een verkrachting op een adres in het ressort. Bij aankomst werd een mevrouw aangetroffen die aangaf beroofd te zijn door twee manspersonen. Een hunner heeft gepoogd haar te verkrachten.

Het slachtoffer werd overgebracht naar het politiebureau. Zij verklaarde eerder in de nacht te zijn gaan chillen aan de Waterkant. Op een bepaald moment werd zij door twee mannen benaderd en zij borrelden samen. Na een poos vertrok ze samen met de mannen naar de woning van ene M. De andere vriend deed zich voor als Rayen. Ze pakten nog enkele borrels op het balkon. De vrouw kreeg op een bepaald moment slaap en trok zich terug in een wagen dat zich op het erf bevond. Plotseling voelde ze iemand haar aan haar borsten betasten. Ze stribbelde tegen en ontdekte dat een geldsbedrag die ze in haar BH had verstopt was weggenomen. Ze verliet de woning van M. en werd door de Sunil benaderd om haar te liften. Ze stopten bij een supermarkt, waar zij de politie inschakelde.

Sunil werd aangehouden. Na te zijn voorgeleid werd hij heengezonden. Aan de opsporing van zijn vriend M. die een bekende van de politie is, wordt gewerkt.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.