Bewoners houden gascilinder dief aan

Bewoners hebben vrijdagavond 2 januari om 22.00 uur aan de Sohawanweg de gascilinder dief J.S. aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Munder.
Volgens verklaring van de bewoners waren zij bezig te koken. Plotseling ging het vuur van hun kooktoestel uit, waardoor zij op onderzoek gingen. Tot hun verbazing zagen zij dat hun gascilinder was weggenomen.
Zij liepen toen de straat op en zagen dat een manspersoon met hun gascilinder er vandoor ging. De bewoners gingen de verdachte achterna en hielden hem aan.
J.S. verklaarde aan de politie dat hij niets afweet van het strafbaar feit. Samen met de gascilinder werd hij door de politie ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.
Opmerkelijk is, dat in de maand september 2020 tot en met december 2020 er acht (8) aangiften van diefstal van gascilinders zijn geregistreerd op het politiebureau Munder.
Het vermoeden bestaat dat J.S. zich schuldig heeft gemaakt aan deze diefstallen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte J.S. in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.