Bewaker pleegt inbraak in woning werkgever

Lorenzo D. die bewaker was van een pand te Lelydorp pleegde op 15 juni tijdens afwezigheid van de werkgever een inbraak in de woning.

Bij aankomst thuis ontdekte de werkgever de inbraak. De verdachte heeft daarbij een geldsbedrag in Euro en vier laptops weggenomen. Hij deed toen aangifte bij de politie van Lelydorp. Het onderzoek werd toen overgedragen aan de recherche van Regio Midden.

De bewaker kwam tijdens het onderzoek in beeld en werd op donderdag 7 juli aangehouden door het Regio Bijstand Team (RBT) Midden. Hij heeft aangegeven met een deel van het geld een auto te hebben gekocht. De laptops heeft hij doorverkocht.  Op zijn aanwijzing is de heler Yidoo X .aangehouden en een andere jongeman Dean L.  Dean heeft op verzoek van Lorenzo gefungeerd als de koper van de auto.

Hangende het verdere onderzoek is het drietal na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. Aan de opsporing van de overige helers wordt gewerkt.   

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.