Beveiligingsmedewerker houdt 20-jarige aan

De 20-jarige S.D. is op donderdag 18 maart op heterdaad betrapt door een beveiligingsmedewerker, waarna hij werd overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt.

Deze jongeman begaf zich die dag op een terrein aan de Toevluchtweg, waar men bezig is een pompstation op te zetten. De beveiligingsmedewerker ontdekte zijn aanwezigheid en hield hem staande. De verdachte kon geen afdoend antwoord geven op de vraag waarom hij zich op het terrein bevond. Aangezien zijn verklaringen tegenstrijdig waren, werd hij overgedragen aan de ingeschakelde politie.

S.D. werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en verklaarde aan de politie dat hij zich op het terrein bevond om hout te zoeken voor het maken van een hondenhok. Gelet op het feit dat de locatie geen houtmarkt is en ook geen zichtbaar hout op het terrein was, rees het vermoeden bij de politie dat de jongeman andere bedoelingen had.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is S.D. achter slot en grendel geplaatst

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.