Beveiligingsambtenaar mishandelt controleur

De beveiligingsambtenaar Shamkoemat H. van de Bijstand en Beveiligingsdienst Suriname (BBS) is op vrijdag 8 mei aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van een ambtenaar in de rechtmatige uitoefening van zijn bediening. Shamkoemat heeft namelijk zijn superieur mishandelt toen die hem aansprak over een ernstige tekortkoming.

Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen, dat Shamkoemat zijn dienst draaide terwijl hij niet voldeed aan de kledingvoorschriften. Hij was onder andere gekleed in een kniebroek. Bij controle werd Shamkoemat ernstige aangesproken door zijn controleur en superieur. De controleur was een beveiligingsinspecteur 2e klasse.

De reprimande van de controleur viel niet in goede aarde bij Shamkoemat. Hij werd zo boos dat hij de controleur enkele rake klappen toebracht. Die deed aangifte waarna Shamkoemat is aangehouden en in verzekering is gesteld voor mishandeling van een ambtenaar in de rechtmatige uitoefening van zijn bediening

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.