Bestuurster overleden bij frontale botsing

De 45-jarige bestuurster Sherita Kasi gehuwd Habbel is op zondag 20 december na een frontale aanrijding op de Attaoellaweg te Groot Henar in het Mungra Medisch Centrum overleden.

De politie van het bureau Henar kreeg omstreeks 16.45 de melding van een frontale aanrijding met zwaar gewonden en deed de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst op de locatie bleek het te gaan om een frontale aanrijding tussen een Toyota Wish met zes inzittenden en een Toyota Vitz met twee inzittenden.

De autobestuurder S.B. reed met 5 inzittenden over de Attaoellaweg gaande richting Nieuw Nickerie, terwijl de bestuurster Sherita met haar echtgenoot in tegenovergestelde richting kwam. Het vermoeden bestaat dat Sherita met een hoge snelheid reed en ter hoogte van Serie 3 moet hebben uitgeweken voor de vele wegverzakkingen en de waterplassen op de weg. Hierdoor verloor zij de controle over de besturing van het voertuig en kwam op de rijhelft van haar tegenligger met als gevolg de frontale botsing.

Zowel de bestuurders als de mede inzittenden liepen verwondingen op. De bestuurders die in het bezit bleken te zijn van een rijbewijs, waren op dat moment niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werden alle acht gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum te Nickerie. De bestuurster Sherita kwam kort na aankomst in de ziekeninrichting te overlijden. De moeder van de bestuurder S.B. en de echtgenoot van Sherita zijn beiden ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis, terwijl de 3-jarige dochter van S.B afgevoerd is naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het meisje is ter verpleging op de afdeling ICU van het ziekenhuis opgenomen.

De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.