Bestuurder zonder rijbewijs ingesloten

De 30-jarige Giovani G.  is op donderdag 5 november aangehouden en in verzekering gesteld. Giovani heeft als bestuurder van een voertuig de 22-jarige voetganger Delano, S. aangereden. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat Giovani reed over de Tammengastraat. Hij verklaarde dat hij plotseling moest uitwijken naar links voor een diepe kuil met het gevolg dat hij de voetganger aanreed. Het slachtoffer liep daarbij een sleutelbeenfractuur op.

Per ontboden ambulance werd de voetganger afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medisch te zijn behandeld is hij heengezonden en verwezen naar de orthopeed.

Giovani verkeerde niet onder invloed van alcohol en is ook niet in het bezit van een rijbewijs. In het belang van het onderzoek is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie de autobestuurder in verzekering gesteld. Zijn voertuig is voor herkeuring in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.