Bestuurder zonder rijbewijs aangehouden

De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft op maandag 21 december de 31-jarige Wensly C. aangehouden

De politie kreeg via de Centrale Meldkamer bericht van een aanrijding tussen een personenauto en een bromfiets aan de Industrieweg-Noord. 

Bij aankomst op de plek is gebleken dat de autobestuurder Wensly reed over Industrieweg- Noord en ging naar de richting van de Fisherweg. De bromfietser reed in tegengestelde richting.

Volgens verklaring van Wensly week hij op een bepaald moment uit voor een diepe kuil in de weg. Bij die manoeuvre kwam hij op de rijhelft van de bromfietser met als gevolg de aanrijding. De bromfietser liep zware lichamelijke letsels op en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting.

De autobestuurder toonde de bescheiden van het voertuig, waarna bleek dat hij niet in het bezit is van een rijbewijs. Toen de man door had dat hij zou worden aangehouden, probeerde hij de politie op een dwaalspoor te brengen. Hij verklaarde dat iemand anders de bestuurder van de auto was.

Bij nadere onderzoek viel Wensly door de mand en bekende de autobestuurder te zijn geweest.

Hangende het verdere onderzoek is hij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.