Bestuurder mini tractor verongelukt

De 54-jarige mini tractor bestuurder Romeo Jhapsie is op zondag 15 januari verongelukt aan de Tawajariepolderweg.
De politie van Jarikaba kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van dit tragisch ongeval. Bij aankomst op de plek werd het levenloos lichaam van het slachtoffer op het terrein aangetroffen.
Onderzoek wees uit dat Romeo zich met enkele arbeiders bevond op zijn landbouwperceel. Romeo was met zijn mini-tractor bezig met maaiwerkzaamheden, terwijl de arbeiders andere werkzaamheden verrichtten.
Op een bepaald moment zagen de arbeiders Romeo en de machine niet. Ze gingen op onderzoek uit en zagen de tractor in de langs de weg lopende trens. Met hulp van omstanders werd de machine verplaatst. Romeo lag met zijn hoofd in de modder onder het voertuig, terwijl zijn hemd vast zat aan de versnellingspook. Ze bevrijdde hem uit de benarde situatie, maar Romeo vertoonde geen teken van leven meer. De politie werd ingeschakeld.
De wetsdienaren troffen bij aankomst het levenloos lichaam aan en riepen de overige instantiesop. Een arts stelde de dood vast. De afdeling Forensische Opspring trof geen teken van misdrijf aan op het lichaam.
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.