Bestuurder en mede-inzittende betrokken bij een verkeersongeval

De politie van het bureau Apoera kreeg in de vroege ochtend van dinsdag 25 juni de melding van het  Command Center dat een verkeersongeval plaats gevonden had nabij de Mozeskreek. Namelijk dat een vrachtwagen  nabij de brug in de kreek was beland en dat iemand bekneld zat in het voertuig.

Politieambtenaren van Apoera, bijgestaan door leden van de plaatselijke  brandweer,  gingen ter plaatse voor onderzoek. Zij troffen inderdaad een vrachtwagen langs de over van de kreek aan. De 31- jarige bestuurder Rashied, T. zat daarbij bekneld in de cabine van het voertuig. Hij had een rechter onderbeen fractuur opgelopen. Het slachtoffer reed samen met een andere man in de wagen.

Volgens verklaring van de mede-inzittende daalde Rashied met de vrachtwagen van de Van Amsberg. Dat tijdens het afdalen de remmen van de vrachtwagen onklaar raakten waardoor het voertuig met hoge snelheid van de berg rolde. Voorts  dat op dat moment een ander voertuig voor de vrachtwagen  uit reed. Om een aanrijding te voorkomen maakte Rashied een uitwijk manoeuvre naar links met het gevolg dat de vrachtwagen op de oever van de Mozeskreek terecht kwam.

Het scheelde niet veel of de vrachtwagen was in de kreek beland. De mede inzittende was met de schrik vrij gekomen. De brandweerlieden wisten Rashied uit het voertuig te krijgen waarna hij in de pro wagen werd overgebracht naar de polikliniek van Apoera voor het krijgen van medische hulp. Inmiddels is dit slachtoffer ter verpleging opgenomen in het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.