Bestuurder die na aanrijding doorreed via doorgegeven kentekennummer achterhaald

De politie van Kwatta heeft op woensdag 13 april de 42-jarige Radjinderkoemar M. na te zijn opgespoord, aangehouden.

Radjinderkoemar veroorzaakte op vrijdag 8 april een aanrijding aan de Kwattaweg. Na het voorval reed hij door. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor, maar de schade aan het voertuig van de benadeelde is aanzienlijk.

Wat Radjinderkoemar niet wist is dat het kentekennummer van zijn voertuig na de aanrijding aan de Centrale Meldkamer was doorgespeeld door een ooggetuige.

Aangezien de veroorzaker zich niet aanmeldde op het politiebureau, ondernam de politie van Kwatta actie. Bij navraag naar bijzonderheden die op de dag van die aanrijding zijn doorgespeeld aan de Centrale Meldkamer, werd zo het kentekennummer van de veroorzaker achterhaald.

Na controle in het systeem werd de eigenaar, dus de persoon op wiens naam het voertuig staat opgespoord. Tijdens dit onderzoek, verklaarde de man dat het voertuig niet meer van hem is, aangezien hij dat heeft verkocht aan zijn overbuurman Radjinderkoemar. Volgens zijn verklaring zijn zij nog bezig met de overschrijving.

Het adres van de overbuurman werd aangedaan, waarbij hij werd geconfronteerd met de aanrijding. Hij gaf toe de veroorzaker van de aanrijding te zijn, maar dat hij haast had en daarom door is gereden. Het opmerkelijke daarbij is dat Radjinderkoemar de schade aan zijn auto inmiddels heeft hersteld.

De veroorzaker werd overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn voorgeleid is hij na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.