Bestuurder die in slaap valt veroorzaakt aanrijding

De politie van Brokopondo kreeg op dinsdag 22 februari de melding van een aanrijding te weg naar Atjonie tussen een bestelauto en een pick-up. 

Bij aankomst op de plek voor onderzoek is komen vast te staan dat de pick-up ter hoogte van kilometer 60 stilstond langs de weg. De bestelbus die uit de richting van Paramaribo met vermoedelijk een hoge snelheid kwam aangereden, botste op tegen de rechter achterzijde van de pick-up. 

Door de harde klap schoot de pick- up vooruit en belandde in de langs de weg lopende goot. De  bestelbus keerde door de slag  met front naar Paramaribo. De materiële schade aan het bestelbusje is aanzienlijk, terwijl de pick-up aan de achterzijde, voorbumper en laadbak schade heeft.

Volgens verklaring van de bestuurder van het bestelbusje was hij in slaap gevallen achter het stuur. Hij liep een kap wond op in zijn gezicht en klaagde van inwendige pijn. Na medische behandeling werd hij naar huis gestuurd.

Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs en waren niet onder invloed van alcohol.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.