Beste vriendin koopt auto met gestolen geld

De politie van het ressort Munder heeft op dinsdag 10 juli de 38-jarige Bidyadhari D. ingesloten voor diefstal. De vrouw wordt ervan verdacht een geldbedrag van haar vriendin te hebben weggenomen.
Bidyadhari heeft samen met de benadeelde op maandag 2 juli een geldbedrag van 3800 USdollar afgehaald voordat zij richting het cambio reden. Onderweg naar het cambio kreeg de benadeelde bandenpech. Zij stapte uit haar voertuig om de lekke band te verwisselen. Bij het cambio aangekomen, bleek het geldbedrag uit de tas van de benadeelde te zijn verdwenen. Zij confronteerde Bidyadhari met het feit dat haar uit haar tas verdwenen was en dat zij de politie zou inschakelen.
Bidyadhari kwam op een gegeven moment overeen met haar vriendin dat die haar grondig aan de kleding mocht onderzoeken in plaats van de politie in te schakelen. Bij dat onderzoek werd het geldbedrag niet achterhaald.
Een week later kocht Bidyadhari een auto. De benadeelde vond deze handeling van haar vriendin vreemd en deed toch nog aangifte tegen haar. Uit het politieonderzoek is komen vast te staan dat de Bidyadhari het geldbedrag in kwestie heeft weggenomen. Deze verdachte heeft verklaard met een deel van het gestolen geldbedrag de auto te hebben gekocht. Voorts dat zij een ander deel heeft overgemaakt naar familieleden in Guyana. Het resterend deel van het vreemd geld wisselde zij om in SRD. 8.400. Dit geldbedrag en de auto zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.