Beschoten winkelier laat leven in ziekenhuis

De 50-jarige winkelier Howard Hung Tung Cheung die op de hoek van de Frederikshoop- en de Johannes Pontweg een winkel runde, is op zondag 10 juni in het ziekenhuis overleden.
De winkelier is op donderdag 31 mei door een gewapende manspersoon in zijn winkelpand beschoten. Na de melding via de Centrale Meldkamer speelden diverse politie-eenheden in op de algemene oproep.
Politieambtenaren van ressort Kwatta die op dat moment langs reden, hielden op aanwijzing van omstanders aan de Livornosteeg de 28-jarige verdachte Sincily F. aan. De schutter werd vervolgens overgebracht naar de politie van ressort Latour. Onderzoek wees uit dat Sincily een militair blijkt te zijn, waardoor het verdere onderzoek is overgedragen aan de Militaire Politie.
Howard die niet aanspreekbaar was, werd met schotverwondingen in zijn buikstreek afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. In kritieke toestand was hij ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care en overleed op 10 juni in de ziekeninrichting.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam voor obductie in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.