Bere’ ingesloten voor verduistering en zware mishandeling

De 24-jarige Sergio A. alias ‘Bere’ is op zaterdag 15 juni door de politie van het ressort Flora ingesloten ter zake verduistering en zware mishandeling.
De wetsdienaren speelden in op een melding van een vechtpartij in de Coesewijnestraat. Daar aangekomen werd het slachtoffer Bernald B.(26) en de verdachte Sergio, A. aangetroffen. Sergio had Bernard verwondingen toegebracht aan het hoofd en andere delen van het lichaam. Sergio werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau; terwijl Bernald voor medische behandeling werd overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na behandeling mocht hij naar huis.
Volgens verklaring van het slachtoffer vroeg zijn vriend Sergio hem zijn zaktelefoon ter leen om muziek in een studio aan de Lachmanweg op te gaan nemen. Zij gingen op donderdag 13 juni naar de studio. Sergio ging vervolgens met de zaktelefoon van Bernald naar binnen; terwijl die buiten op Sergio bleef wachtten. Na ongeveer drie uren te hebben gewacht kwam Bernald tot de ontdekking, dat Sergio via een andere uitgang het terrein van de studio had verlaten .
Op zaterdag 15 juni kwam het slachtoffer Sergio in de Coesewijnestraat tegen en vroeg hem naar zijn zaktelefoon. Sergio hield het slachtoffer toen voor dat hij de telefoon verkocht had voor 300 Surinaamse dollar. En wel voor een man onder de Centrale Markt. Sergio stelde vervolgens voor aan het slachtoffer om met hem mee te gaan naar de koper van de telefoon.
Op een gegeven moment raapte Sergio en eind hout langs de straat op en ging daarmee het slachtoffer te lijf. Vervolgens trok hij een scherp voorwerp tevoorschijn en stak het slachtoffer daarmee. Omstanders schoten het slachtoffer te hulp en konden daardoor erger voorkomen.
Bij de voorgeleiding heeft Sergio verklaart dat hij de zaktelefoon heeft verkocht om eten te kopen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.