Benzine tankwagen vat vlam

De politie van het ressort Calcutta kreeg vanmorgen, maandag 12 november, de melding binnen dat aan de Oostwest verbinding, ter hoogte van kilometer 66, een tankwagen in brand stond.

De wetsdienaren gingen op onderzoek uit en bij aankomst op de locatie werd de 33-jarige tankwagenbestuurder met schaafverwondingen aangetroffen. Hij verklaarde dat hij vanuit Paramaribo reed richting Nickerie. Dat de wagen opeens zigzag begon te rijden waardoor hij de controle over de wagen verloor. Dat het voertuig op de linker berm langs de weg terecht kwam en kort daarna omkantelde. Vervolgens dat de wagen vlam vatte. Dat het hem gelukt is uit het voertuig te kruipen en zich in veiligheid te brengen. Per ontboden ambulance is de bestuurder afgevoerd naar de RGD politie te Calcutta om medisch behandeld te worden. Hij is niet zwaar gewond geraakt. Deze bestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs. Het is de brandweer gelukt om het vuur te blussen. Electrische bedradingen en een deel van de weg zijn beschadigd geraakt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.