Bende van zeven pleegt gewapende roofoverval te Brownsweg; Adarell laat leven

Bij een gewapende roofoverval op donderdag 7 maart, bij een goudzoekerskamp in het

Brownsweg gebied, is één rover dodelijk geraakt vermoedelijk door een kogel afgevuurd door één van zijn kompanen. De dode rover is Adarell, Naingi.

De politie van Brownsweg en de recherche van regio Midden deden na de melding van de gewapende roofoverval de plek aan. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat zeven overvallers schietend het kamp bestormden. Bij die gelegenheid moet Adarell geraakt zijn door een kogel uit het wapen van één van zijn kompanen. Na de overval namen de criminelen plaats in het busje van één van de benadeelden en reden daarin weg. Behalve het busje hebben de criminelen ook een hoeveelheid goud en mobiele telefoontoestellen buit gemaakt. Naingi, die waarschijnlijk nog in leven was, werd meegenomen

Het busje werd niet ver van de plaats van het misdrijf terug gevonden met het lijk van Adarell, Naingi daarin. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Naingi in beslag genomen. De overige bendeleden zijn nog voortvluchtig. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.