Benadeelde plaats eigen opsporingsbericht op facebook

Tijdens een inbraak op een adres in het politieressort Munder is op dinsdag 2 november buitenboordmotor  van de benadeelde weggenomen. Hij deed de volgende dag aangifte bij de politie van Munder. Aangezien de woning van de benadeelde voorzien is van camera’s, heeft hij de opname waar de dieven zijn buitenboordmotor hebben, weggenomen gepubliceerd via zijn facebookpagina. Vrienden op facebook hebben gereageerd op het bericht van de benadeelde. Zij gaven informatie die leidde tot het in beeld brengen van de verdachten.

De benadeelde speelde de informatie door aan de politie. Bij de opsporing zijn de 32-jarige Elton K. en Sandro P. (22) aangehouden. De buitenboordmotor van de benadeelde is teruggevonden. Tijdens het onderzoek  heeft de politie autolenzen en auto documenten aangetroffen bij de verdachten en in beslag genomen. Het betreft autopapieren van een Toyota Vitz en een geldig Surinaams rijbewijs. De politie heeft het vermoeden dat deze verdachten in vereniging auto inbraken hebben gepleegd. De zaak wordt overgedragen aan recherche Paramaribo voor verdere onderzoek. De eigenaar zal na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn buitenboordmotor terug krijgen. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.