Benadeelde neemt recht in eigen hand

De politie van Kwatta heeft op woensdag 14 oktober de 29-jarige Radjish R. aangehouden voor mishandeling. De verdachte ontdekte in het weekend dat zijn  visnet was gestolen. Hij deed toen geen aangifte van diefstal bij de politie. Op die bewuste woensdag zag hij S.N (47) met zijn visnet.

Radjish liep naar S.N en bracht hem enkele slagen toe. Hij pakte het visnet weg en het geldsbedrag van SRD 35 dat het slachtoffer in zijn bezit had. Het slachtoffer liep een barstwond op aan het hoofd en letsels onder het oog. De politie die ter plaatse ging, hield Radjish aan en bracht hem over naar het politiebureau.   S.N. werd verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voor medische behandeling.

Tijdens het verhoor verklaarde de verdachte dat het visnet van hem is en dat  het vier dagen terug was weggenomen.  S.N. verklaarde  dat hij het visnet had geleend van een buurjongen om voor die dag te gaan vissen. Hij wist niet dat het van diefstal afkomstig was.

Het slachtoffer bracht de politie naar de manspersoon bij wie hij het net had geleend. Hij werd niet aangetroffen. Radjish die het recht in eigen handen heeft genomen is na afstemming met een lid van het Openbaar Miniserie in verzekering gesteld. De politie werkt aan de aanhouding van deze verdachte. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.